2011. december 28., szerda

Gyógyító kövek- fluorit multi chips gyöngy 90 cm - Jelenlegi ára: 550 Ft


Fluorit multi chips gyöngy
Az ár egy 90 cm-es szálra vonatkozik
Egy kristály a bizalomért
A fiatal emberek Kínában a sárga fluoritot szerencsehozó talizmánként viselik. Számukra ez a szerelem, a bizalom és az intuíció köve. Viselőjét megóvja az önteltségtől, a depressziótól. A sárga fluorit különösen hasznos a csoportban végzett tevékenységeknél. A tanuláshoz kiváló társ.
Csakra: torok csakra (5. ), harmadik szem csakra (6. ), illetve korona csakra (7. )
Színei: kék, zöld, sárga, ibolya és fehér
Tisztítása, tárolása
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább a vízöntő, halak csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai
Stabilizálja a lelket, rugalmasságra tesz szert, kedvezően hat a felfogóképességre, fogékonnyá tesz az intuitív megérzésekre, erősíti a koncentrációt, több felelősségérzetet kölcsönöz. A fluorit használata által több kölcsönös belső szeretet érzünk a partner- és baráti kapcsolatainkban. Vizsgáknál a fluorit elveszi a vizsgadrukkot.
Fizikai hatásai
Ösztönzi a bőr- és nyálkahártyasejtek regenerációját, begyógyítja a pattanásokat és a sebeket, szabaddá teszi a légutakat, eredményes allergiáknál, erősíti a csontokat és a fogakat, hatásos testtartási hibák ellen.
Megelőzi a fogszuvasodást és a fogínygyulladást. Erős befolyása van a csontképzésre, nyálkahártya-felépítő, regenerálja és erősíti a tüdőt, a rák kezdeti stádiumában nagyon hatásos, erősíti a májat.



Jelenlegi ára: 550 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 17:44
. Gyógyító kövek- fluorit multi chips gyöngy 90 cm - Jelenlegi ára: 550 Ft