2011. július 31., vasárnap

Jánosi Chérie: Égből kapott ... - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Égből kapott ... A könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
A kollégái által csak Chrienek (a francia szó kedvest jelent) szólított utaskísérő kalandokban bővelkedő pályafutásának emlékezetes történeteit gyűjtötte csokorba. A memoár legfőbb erénye, hogy kellő humorral érzékelteti a Kádár-rendszer szocreál valóságát. A 105-ös szobában trónoló elhárító tiszt ideológiai leckéjét hallgatva a legjobb, ha az ember ártatlan naivnak tetteti magát, ám kevésbé vicces látni a remegő ajkú, síró keletnémetet, akit az egyik buzgó magyar elvtársnő buktat le már azután, hogy hamis útlevelével a határőrökön is átjutott. Na és ki hinné, hogy az imperialista csempészáruként beszerzett cigarettán maga Brézsnyev élvtárs unokahúga ad túl jó áron? Ezek után azon sincs semmi nevetni való, hogy az Indonéziában trópusi hőségben fürdőző Losonczi elvtársat pisztolyos, öltönyös biztonsági emberek kísérik, akikre a helyiek döbbenten bámulnak, de hát a szabályzat, az mégiscsak szabályzat... Kádár elvtárs váratlan moszkvai utazása során tett (kacsintással kísért) célzásai arról, hogy miért és akkor is inkább kikkel szokott repülni, tulajdonképpen mindennél többet mondanak. Gépeltérítő cseh suhancok, haláleset a repülőn, menet közben kinyíló ajtó, Sylvester Stallone és Freddie Mercury, egy saigoni szerzetes és a Szentatya - csak néhány felvillantott kép, alak a kötetből. Az elmúlt évtizedek korhangulatát remekül megragadó kötet széles körben ajánlható, kikapcsolódást nyújtó olvasmány. ISBN: 978-963-09-5810-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:03
. Jánosi Chérie: Égből kapott ... - Jelenlegi ára: 1 625 Ft